RUČNO RAĐENI UNIKATI U MALIM SERIJAMA

ZA ISTINSKE LJUBITELJE TEPIHA…

MODERNI-FUNNY-WEAVES

Moderni tepisi

Odraz životnog stila i osobnosti vlasnika.

Pogledajte ponudu
KLASICNI-ZIEGLER

Klasični tepisi

Zaustavljaju vrijeme u prostoru koji uljepšavaju.

Pogledajte ponudu
KILIM-AMIRA-DARYA-KELIM

Kilimi

Dašak orijenta za dodir s drugim vremenom i prostorom.

Pogledajte ponudu
webBAZAAR brown-and-black-wooden-box-3889740

Arts & Crafts

Velik izbor posebnih tepiha izazov je za najzahtjevnije.

Pogledajte ponudu

Tepih je slika na podu, a ljepota je u njegovim detaljima…

Orijentalna klasika: tepih je statusni simbol, uživajte sa stilom. Tepih je slika na podu a ljepota je u njegovim detaljima, neka bude privlačno i udobno.

Suvremeni (moderni) tepisi su umjetničko djelo. Ne slijede trendove od prije 100 godina a jednako su jedinstveni kao i pojedinac koji ih je izabrao. Dok su tradicionalni tepisi sofisticirani, suvremeni se razlikuju svojom razigranošću, mogu bit zabavnog karaktera, svečani i romantični bez obzira na boju, dizajn ili stil, suvremeni tepisi su jedinstven dodatak sami za sebe. Jednostavnih su uzoraka, raznoliki i originalni, karakteriziraju ih kontrastni elementi i geometrijski uzorci.

Tradicionalni tepisi, to uključuje perzijske, orijentalne i druge klasične stilove. Tradicionalni tepisi se najlakše identificiraju jer su ukrašeni palmetama, bogatim motivima i puni su detalja; oni unose formalni izgled i ugodnu sofisticiranost.

Stvorite topli ambijentalni i dekorativni ugođaj u domu sa prekrasnim ručno izdrađenim tepisima iz Tabriza jer ljepota ne blijedi s vremenom, već naprotiv!

Jednostavnim dodatkom tepiha ili kilima možete transformirati sobu i prostor u kojem živite i radite.

Uđite u svijet Tabriz tepiha i odaberite onaj najbolji za Vaš prostor… Rado ćemo Vam pomoći savjetima kao i uslugom opremanja, popravka, pranja ili restauracije Vaših „ljubimaca“.

Svi naši tepisi su ručne izrade, izuzetne (vrhunske) kvalitete i čvrstoće (sastav, izrada, dorada, obrada) napravljeni od prirodnih materijala (vuna, pamuk, svila), ručno predena novozelandska vuna (biljnog, životinjskog i mineralnog podrijetla). Stoga su otporni na habanje (trošenje) to ujedno garantira dugotrajnost i lako održavanje.

Kreativno i trendy, apsolutno jedinstveno

Tabriz tepisi, diskretno i nenametljivo kao i sve što vrijedi…

Unesite tradiciju u moderan, suvremen način života…